Procheti.com

Файлове от Реклама

Общо 5
Обществени науки
 • Рекламна кампания на фирма „ IT STORM “ OOД гр.Бургас

  Почти винаги клиентът, решил се на покупка на компютър или има предварителни знания в тази област и предпочитания, или ако няма се е консултирал със специалист. Това за търговската фирма означава, че ако иска да се задържи на пазара трябва да предлага много разнообразен асортимент от най-различни части за компютри и офис техника, много гъвкава ценова политика и да разполага с много добри специалисти асемблатори.
 • Благотворителна рекламна кампания „Училище без насилие”

  Важно е да се знае, че радиото е фонова медия. Хората обикновено го слушат докато правят нещо друго. Затова е нужно незабавно да им се привлече вниманието. А това е възможно благодарение на познат, публичен глас, който е лесно различим и хората му имат доверие. Затова и участниците в рекламата са все публични фигури - Димитър Бербатов (футболист), име известно извън границите на България, Димитър Рачков, обичан от българите актьор, Лора Крумова (водеща) едно от първите лица,
 • София джаз пик

  В началото се изнасяха няколко концерта в рамките на десет дни, но по-късно организаторите (“Кантус фирмус” и Джаз ФМ радио) предпочитат поредица от концерти през цялата година (пролетно и есенно издание), за да отговорят на желанието на възможно най-многобройна публика.  Хиляди българи и стотици чужденци посещават концертите от “София джаз пик”, за да чуят музиканти от класата на Ал Жеро и Джордж Бенсън, както и незабравимите изпълнения на Маркъс Милър и Мейсио Паркър
 • Организационен имидж

  Образът за организацията, който съществува в съзнанието на отделния индивид, представляващ част от публиката, е от огромно значение за компанията. Това е така, защото този образ е неутрален – той съдържа оценка. Тази оценка може да е по-скоро положителна или по-скоро отрицателна. Тя може да е свързана с доверие или със скептицизъм. За организацията е важно оценката да е положителна, тъй като от това зависят нейните продажби, лоялността към компанията, предпочитанията на акционери, контрагенти и пр.
 • Оценка на фирмения сайт на „ Девин” АД

  Фирменият сайт представлява „лицето на фирмата”. Чрез него „Девин” АД предоставя достъпна информация на своите потребители за продукта, за провеждащите се игри и не на последно място, за самата фирма. В зависимост от дизайна и структурата на сайта, фирмата постига корпоративна идентичност и широка достъпност сред потребителите, а това от своя страна допринася за повишаване на печалбата. Представяйки пълно и ефективно фирмата и услугите чрез мултимедийните възможности на интернет. Името на сайта  носи наименованието на минералната вода. По този начин то идентифицира сайта и осигурява привързаност с търговската марка. TLD- домейнът com показва ,че сайта е на комерсиална организация, а bg показв, че това е сайт от България.