Procheti.com

Файлове от Маркетинг

Общо 29
Обществени науки
 • ‘’Влиянието на социалните мрежи в маркетинга на Ford Motor Company’’

  Социалните мрежи предоставят по-достъпен начин на една компания да информира и образова публиката си.Голямата разлика между социалните медии и обикновенното интернет присъствие е способността индивиди със сходни интереси да взаимодействат помежду си. За разлика от уеб страниците, при социалните мрежи има възможност да се ангажира цяла общност, като се избере подходящата платформа и се иницира започване на разговори в тази общност. Важно е да се даде за време за да се помисли над желаната аудитория и типа на съдържание, което е важно за тази група от хора.
 • КАЗУС ПО МАРКЕТИНГ В МЕЖДУНАРОДНИЯ БИЗНЕС

  „Рекламодателите постепенно увеличават инвестициите си в дигитален маркетинг и гледат с любопитство към социалните мрежи Все още сме в етапа, в който рекламодателите казват: "хубаво е да имаме digital" и "нека влезем в социалните мрежи", но не знаят как. По-лошото е, че и рекламните агенции все още не знаят как." Така започва разговорът ни с Иван Иванов, изпълнителен директор на Zed Digital Cybermark, една от първите агенции в България, които специализират в интернет маркетинг. Опитваме се да си сглобим картина на пазара на дигитална реклама. Да разберем къде са българските рекламодатели в усилията си да развиват марките си онлайн. Краткият отговор е - някъде между експеримента и осъзнатата необходимост да се инвестира по-целенасочено и стратегически в интернет.
 • Оценка на маркетинговата политика на банка Societe Generale Експресбанк

  Със засилване на конкуренцията в банковата система, а и в небанковите институции се налага използването на различни управленски подходи и пазарни стратегии.Съвкупността от тези факти определят като главен фактор за успешно представяне на финансовите институции на икономическата сцена именно маркетингът в банковата дейност. Непрекъснато обновяващите се потребителски предпочитания и многообразието от участници на пазара, предлагащи финансови услуги, налагат изграждането на динамична стратегия и диференциран подход по отношение на клиентите.
 • БИЗНЕС КОРЕСПОНДЕНЦИЯ

  Всекидневно работодателите получават куп автобиографии, които трябва да прегледат и от тях да „отсеят" най-добрите кандидати, за да ги поканят на интервю) (лична среща). Повечето работодатели обаче нямат време да изчитат дълги автобиографии с ненужни обяснения. Когато чете вашата автобиография, работодателят ще търси ясна и добре структурирана информация за:
 • Подобряване на допълнителните услуги във ваканционно селище „Елените”-хотел „Роял Парк”

  Ваканционното селище Елените е разположено в района , където южните склонове на Стара планина стигат до морските води –местност отдавна позната с дивната красота на природата и невероятното съчетание от морски и планински климат.Елените е закътан в спокоен малък залив, с хубав плаж и зелени поляни и е с изцяло южно изложение.Курортът създава впечатление на тузарско и лъскаво ваканционно селище , като повечето от четири звездните хотели са разположени на самата брегова ивица.Всички до един се отличават със стилния си дизайн.
 • Маркетингово проучване, мисия, цели и обхват.

  Животът на тази дейност може да бъде постоянен, в зависимост от това, как ще бъде управлявана фирмата. Перспективата дейността за в бъдеще да се развива е реална. Тъй като тази дейност не е свързана пряко с развиващите се високотехнологични отрасли, бизнесът би останал дълго време желан обект за посещение и да носи солидни печалби на собствениците си. Идеалното в случая е, че човекът пряко има отношение с предлаганата продукция тъй като това е заложено в ежедневните му физически нужди.
 • Бизнес представяне на високо категоризиран хотелски комплекс. Хотел

  Налице е и топъл преход между хотел „Орловец” и хотел „Перелик” позволяващ им да функционират като един .Постигнат е уникален архитектурен образ , който разграничава „Орловец” от масовото строителство в комплекса.Всички стаи под и над кота 0 са с южно изложение и имат 180 ° видимост до ски пистите , връх Снежанка и обсерваторията Рожен. Местоположението му от гледна точка на географските и климатични условия благоприятства развитието на осъществяваната от него дейност: посрещане, настаняване и изпращане на туристи през всички сезони , но най-силно през зимния.
 • Сватбена агенция „Dream Day ”

  Идеята за нашата фирма възникна още през 2010 година като съвместен бизнес, който да прави хората още по-щастливи в един от най-съдбоносните дни през човешкия живот – сватбеният ден, както и други различни партита – ергенско или моминско парти , рожден ден или имен ден , абитурентски бал , юбилеи и фирмени партита и всяко едно специално събитие за Вас
 • Бизнес план за изграждане на ресторант на територията на община Шумен

  Друг етап от моята ресторантьорска дейност след регистрацията е получаването на търговски лиценз. Лицензирането е постоянен процес, който включва условия и ред за получаване на лиценз за извършване на ресторантьорска дейност. Това е необходимо, за да могат юридическите и физическите лица, регистрирани по Търговския закон, да осъществяват ресторантьорска дейност.Задължително условие за лицензирането на всяко заведение е определянето на неговата категория.
 • Откриване на спа център ”Джудит”АД в град Габрово

  От скоро функционира клинична лаборатория. Тя е част от центъра и предлага голямо разнообразие от кръвни изследвания, който се извършват на място много бързо. Тези дни откри врати и рентгенов център. Медицински център „Иван Рилски” разполага също така със служба по трудова медицина. Всички офиси и кабинети са актуално оборудвани според последните изисквания. Те се набират в непосредствена близост едни до друг, което е от голяма удобство на пациентите. Широката и разнообразна гама от специалисти, лични лекари, клинична лаборатория и рентген благоприятстват за голям брой пациенти.