Procheti.com

Файлове от Икономика

Общо 8
Обществени науки
 • Презентация на продуктите на фирма К-Линк България

  Днес организирането и провеждането на специални корпоративни и социални събития представлява огромна индустрия, която обединява в себе си не само творчески натури, като специалисти, режисьори, хореографи, дизайнери, журналисти, церемониал майстори и модератори, в това число осветители и озвучители, но и сериозни мениджъри, продуценти и директори, заедно с техните компании, организации и агенции както и всевъзможни производители на декори, фойерверки, тенти и украси за тенти, специална техника за осветление и озвучаване, мултимедия, кетъринг, печатна реклама и др.
 • Пластмаса

  Презентация на тема Пластмаса
 • Системи за сигурност в инкасо фирма

  Системи за сигурност в инкасо фирма: Фирма ВИП Секюрити
 • world of snooker

  napisan na angliiski vkluchva pravilata na igrata I nai golemite turniri
 • Архиви

  Архивирането в публичния сектор
 • Структури от данни

  Всеки тип определя допустимо множество от стойностни на съответните данни и операции, които могат да се извършат над тези данни. С типа на данните са свързани и начинът на представяне на данните в оперативната памет на компютъра.
 • Икономика на околната среда и природните ресурси

  Всичко това рязко повишава вниманието към възможностите за преодоляване на тези проблеми. Проблемите с околната среда не са нови, те са съпътствали живота на човечеството през цялата човешка цивилизация. Въпросите за качеството на околната среда в момента стават основна тревога за обществото, особено за развитите страни; стават важна част от политически платформи, от приемането и спазването на все по-стриктно екологично законодателство, като в резултат се появява 1 нов фокус в икономиката, а именно икономиката на околната среда, която изследва взаимовръзката между качеството на околната среда и икономическото поведение на индивидите.